Forum |
|
|
33402. | Odnośnie wpisu numer: 33401 Agencie, a pokaż mi zakład w Iławie - jaki i w całym kraju - gdzie zwykły pracownik ma 865 euro (~3600 brutto / 2500 na rękę) średniej krajowej?
Agencie!
Większość jedzie na płacy najniższej krajowej 1750 zł / ~ 425 euro.
Średnio to ja ze swoim psem mamy po 3 nogi. |
|
| euroentuzjasta |
| Iława, Czwartek 23-07-2015 |
|
33401. | Według Eurostatu, średnie wynagrodzenie miesięczne w krajach Europy:
! 865 euro - POlska
2995 euro - Niemcy
3160 euro - Wielkiej Brytanii
3949 euro - Irlandia
4663 euro - Luksemburg
A ceny w Polsce są na poziomie podobnym, a nierzadko nawet wyższym niż w sąsiednich krajach. |
|
| Agent J-23 |
| Iława, Środa 22-07-2015 |
|
33400. | POMÓŻCIE ZŁAPAĆ ZWYRODNIALCA!
Jeśli ktoś zna „człowieka”, który przy trasie Iława-Kisielice (DK-16) przywiązał do słupka i porzucił wychudzonego psa, proszony jest o kontakt z redakcją (nawet anonimowo).
Psem zajęli się pracownicy iławskiego schroniska. Za znęcanie się nad zwierzętami grozi do 3 lat więzienia.
Czytaj na stronie 7. |
| |
|  |
|
| KURIERZY |
| Iława, Środa 22-07-2015 |
|
33398. | Odnośnie wpisu numer: 33395 Nad kierunkiem PiS również w Iławie trzyma rękę Leonard Krasulski, poseł Ziemi Elbląskiej.
Chłopaki się dogadali i odwrócili się plecami do Jerzego Ewertowskiego. Należałoby zapytać ich, co takiego konkretnie wydarzyło się 2 lata temu, że w Iławie powstało ugrupowanie "Solidarna Polska" z opuszczeniem biura przez Jerzego Ewertowskiego, że Pan Ryszard Foryś zostaje pełnomocnikiem SP.
Dalej. Należy zastanowić się, dlaczego - po wprowadzeniu JOW w Iławie (Jednomandatowych Okręgów wyborczych) - padł w wyborach do rady miejskiej zasłużony działacz "S" Jerzy Ewertowski.
Ja do niego nic nie mam, ale coś jest na rzeczy, skoro Pan Jerzy zostaje odtrącony przez swoich, ale i przez wyborców. |
|
| Swój |
| Gajerek, Środa 22-07-2015 |
|
33396. | Odnośnie wpisu numer: 33368 Nie masz racji, malutka.
Tu jest prawdziwy film reklamowy Ewki Kopaczowej. |
| |
Fatal error: Call to undefined function autolink() in /guestbook.php on line 1288
|